Meny:

Husdjur

Betala hyra

Hyresavier skickas till dig varje kvartal. Du får då ett inbetalningskort som du kan använda dig av när du betalar. Hyran betalas i förskott varje månad och skall vara Winsarp Fastigheter tillhanda första vardagen i kalendermånaden.

Tre sätt att betala
Hyran inbetalas till vårt bankgiro. Gironummer framgår av hyresavin. Du kan betala via:

Autogiro
Ett säkert och enkelt sätt att betala hyran på, speciellt under semestertider. Med autogiro dras hyran automatiskt varje månad från ditt bank- eller personkonto. Du får även en hyresavi så att du kan kontrollera det belopp som dras från ditt konto. Fyll i din autogiroanmälan här.

Betalning via internet
Via din internetbank kan du betala hyran genom bankgiro. Längst ner till vänster på respektive avi finns OCR-numret som måste anges vid betalning över internet. Observera att varje månadsavi har ett eget unikt OCR-nummer.

Posta inbetalningen eller betala över disk
Det enklaste är att använda det förtryckta inbetalningskortet som finns på avin när du skickar in betalningen eller betalar över disk på ett post- eller bankkontor. Om du väljer att inte göra det måste du på inbetalningen ange ditt lägenhetsnummer vilket finns på hyresavin samt namn och den adress hyran avser, för att den ska komma rätt.